Dog Food Cooking…

Concurs de proiecte

1. Lansare competiție

Firma noastră lansează o competiție de cercetare care are ca scop elaborarea unor formule de hrană gătită pentru câini. Instituțiile care doresc să participe la această cercetare trebuie să-și manifeste intenția prin trimiterea unui solicitări în acest sens la adresa mail andrei@buntare.ro sau la sediul firmei din Sc Buntarero Srl, din strada Oltului, nr. 17A, Galati, Galati.

Prin specificul activității desfășurate pe piața de hrană pentru animalele de companie, firma noastră dorește elaborarea unor rețete de hrană gătită pentru câini.

2. Criterii de eligibilitate

Directorul de proiect trebuie să fie doctor în științe medicale și să aibă cunoștințe solide în domeniul nutriției animale veterinare. Directorul trebuie să facă dovada experienței în domeniul nutriției animale veterinare prin publicațiile sale (articole în reviste ISI sau cărți). Proiectul se va desfășura într-o instituție din România. Directorul de proiect trebuie să facă dovada existenței infrastructurii de cercetare (aparatură pentru deteminarea compoziției chimice și a calității hranei gătite, aparatură și kituri pentru efectuarea examenului micotoxicologic, posibilitatea efectuării digestibilității pe câini). Evaluarea va avea în vedere CV-ul participantului cât și infrastructura de care instituția participantă dispune. Cursurile/stagiile de formare în străinătate ale directorului de proiect constituie parte obligatorie în procesul de evaluare.

3. Calendar

27 Ianuarie – lansarea competiției;
29 Ianuarie – 4 Februarie – primirea ofertelor;
4 – 7 Februarie – evaluarea ofertelor și declararea ofertei câștigătoare;
7 – 26 Februarie – semnarea contractului cu instituția câștigătoare.

4. Rezultat final

SC BUNTARERO SRL cu sediul pe Str. Oltului, nr. 17A, Galati, România, înregistrată la Registrul Comerțului din cu numărul J17/157/2019, CUI 37732765, și reprezentată de Administrator Andrei CERBU a finalizat evaluarea propunerilor de proiect primate în urma lansării competiției pentru achizițuinarea de servicii de cercetare.

Ca urmare a analizei propunerilor de proiect și a Cv-uruilor primire, proiectul de cercetare “Elaborarea unor formule echilibrate de hrană gătită la câini” depus de În atenția, Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară, Șef lucrări dr. Sorana Teodora Daina, doctor în științe medicale, a fost declarat câștigător.

Prețul total al serviciilor de cercetare va fi de 25.000 lei (TVA inclus), așa cum a fost meționat în oferta înregistrată cu numarul 1777/02.02.2023

Vă mulțumin pentru interesul acordat si suntem nerabdatori sa inventam lucruri noi, utile si frumoase.

Societatea: BUNTARERO SRL
Administrator: ANDREI CERBU
Email: andrei@buntare.ro
Tel.: 0733979095