Dog Food Cooking…

Concurs de proiecte

1. Lansare competiție

Firma noastră lansează o competiție de cercetare care are ca scop elaborarea unor formule de hrană gătită pentru câini. Instituțiile care doresc să participe la această cercetare trebuie să-și manifeste intenția prin trimiterea unui solicitări în acest sens la adresa mail andrei@buntare.ro sau la sediul firmei din Sc Buntarero Srl, din strada Oltului, nr. 17A, Galati, Galati.

Prin specificul activității desfășurate pe piața de hrană pentru animalele de companie, firma noastră dorește elaborarea unor rețete de hrană gătită pentru câini.

2. Criterii de eligibilitate

Directorul de proiect trebuie să fie doctor în științe medicale și să aibă cunoștințe solide în domeniul nutriției animale veterinare. Directorul trebuie să facă dovada experienței în domeniul nutriției animale veterinare prin publicațiile sale (articole în reviste ISI sau cărți). Proiectul se va desfășura într-o instituție din România. Directorul de proiect trebuie să facă dovada existenței infrastructurii de cercetare (aparatură pentru deteminarea compoziției chimice și a calității hranei gătite, aparatură și kituri pentru efectuarea examenului micotoxicologic, posibilitatea efectuării digestibilității pe câini). Evaluarea va avea în vedere CV-ul participantului cât și infrastructura de care instituția participantă dispune. Cursurile/stagiile de formare în străinătate ale directorului de proiect constituie parte obligatorie în procesul de evaluare.

3. Calendar

27 Ianuarie – lansarea competiției;
29 Ianuarie – 4 Februarie – primirea ofertelor;
4 – 7 Februarie – evaluarea ofertelor și declararea ofertei câștigătoare;
7 – 26 Februarie – semnarea contractului cu instituția câștigătoare.